Hisarcık'ta 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı

  • 5 / 1 Hisarcık'ta 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı 0

    Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü, resmi bir törenle kutlandı. Törene, Emet Kaymakamı ve Hisarcık Kaymakam vekili Mehmet Alperen Başkapan ile Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş katıldı.

  • 5 / 2 Hisarcık'ta 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı 1

    Tören, Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, terör gazisi Sedat Kurum bir konuşma yaptı.

  • 5 / 3 Hisarcık'ta 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı 2

    Kurum, Hakkâri Şemdinli'de PKK ile girilen çatışmada yaralandığını ve bir ayağını kaybettiğini anlattı. Gaziliğin, vatan savunmasının özü olduğunu vurgulayan Kurum, şehitlerin ve gazilerin, milletin medar-ı iftiharı olduğunu belirtti. Vatan için canlarını feda eden şehitleri ve gazileri rahmetle andığını dile getirdi. Törende, Kaymakam Mehmet Alperen Başkapan da gazileri makamında kabul ederek günlerini kutladı.

  • 5 / 4 Hisarcık'ta 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı 3

  • 5 / 5 Hisarcık'ta 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı 4