Hayrabolu'da berberden şaşırtan hizmet: Müşterisini çekici üzerinde tıraş etti!

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde bir berber, müşterisini sıra dışı bir deneyimle, çekici üzerinde tıraş etti. Berber, mesleğini severek yaptığını ve müşterilerine farklı deneyimler sunmak istediğini belirtti.
Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde, berber Selçuk Alçiçek, müşterisini sıra dışı bir yöntemle tıraş ederek hem şaşırttı hem de güldürdü. İlçede uzun yıllardır berberlik yapan Alçiçek, bir müşterisini alışılmışın dışında, bir çekicinin üzerinde tıraş etti.

KLASİK TIRAŞIN DIŞINDA BİR DENEYİM
Farklı ve dikkat çekici bir tıraş deneyimi sunmayı amaçlayan Alçiçek, müşterisinin de bu yöndeki talebini geri çevirmedi. İlçede daha önce benzerine pek rastlanmayan bu olay, açık alanda ilginç görüntülere sahne oldu. Olayı gören vatandaşlar büyük bir hayretle gelişmeleri izlerken, bazıları da bu anları cep telefonlarıyla kaydetti.
BERBERDEN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VURGUSU
Mesleğini severek yaptığını ve zaman zaman müşterilerine farklı deneyimler yaşatmak istediğini belirten berber Selçuk Alçiçek, "Her zaman klasik tıraşın dışına çıkmak istiyoruz. Müşterimiz de böyle bir istekte bulununca biz de kırmadık. Hem bizim için hem de izleyenler için farklı bir anı oldu" şeklinde konuştu. Olayı izleyen vatandaşlar ise bu durumu hem ilginç hem de eğlenceli bulduklarını dile getirdi.
- 09:56İzmir, Avrupa fuarcılığının kalbinde yeniden parlayacak
- 09:46Belediye başkanı Karaca'ya saldırı: 3 gözaltı
- 09:44Muğla'da bayram öncesi uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama
- 09:43Doğayla baş başa yaşam hayali kuranlar için Bursa'da yatırım fırsatları canlandı
- 09:33Yol kazasında kayıplarınızı tazmin edebilirsiniz; sorumlular ortaya çıktı




