Hayırsever Eli Değdi: Sokak Canlarına Sıcak Yuva İçin Kulübeler Ulaştırıldı

Kepez Belediyesi'nin sokak hayvanları bakım evine hayırseverlerden 8 köpek ve 50 kedi kulübesi bağışlandı. Müdürlük, sokak hayvanlarının yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor.Hayırsever Eli Değdi: Sokak Canlarına Sıcak Yuva İçin Kulübeler Ulaştırıldı
Kepez Belediyesi bünyesindeki Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi, hayırseverlerin desteğiyle daha da zenginleşti. Merkez, yapılan bağışlarla 8 adet köpek kulübesi ve 50 adet kedi kulübesine kavuştu.

SOKAK CANLARI İÇİN GÜVENLİ ALANLAR
Kepez Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, toplam 22 personeliyle ilçe genelindeki sokak hayvanlarına hizmet veriyor. Yaklaşık üç buçuk dönümlük alanda yer alan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, hayvanların yıl boyunca rahat edebilmesi için soğutma ve ısıtma sistemleriyle donatılmış güvenli ve hijyenik yaşam alanları oluşturuldu.

HAYIRSEVERLERDEN ANLAMLI DESTEK
Sokaktaki canların yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla hayırseverlerle iş birliği içinde çalışmalarını sürdüren Kepez Belediyesi, bu kez de 8 köpek ve 50 kedi kulübesi bağışı aldı. Veteriner İşleri Müdürü Dr. Vahap Alagöz, desteklerinden dolayı hayırseverlere teşekkür ederken, merkeze gelen şikayetlerde yüzde 50 azalma olduğunu ve tüm hayvanlara hijyenik ortamlarda bakıldığını belirtti. Dr. Alagöz ayrıca, vatandaşları patili dostları sahiplenmeye davet ederek, bu sayede hem hayvanlara yuva kazandırılacağını hem de yaşam kalitelerinin artırılacağını vurguladı.
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor
- 01:39Yurt Dışına Çıkanlar Dikkat: SGK Denetimi Emekliliğinizi Tehlikeye Atabilir!
- 01:29Borsada Fenerbahçe etkisi: Yükseliş yüzde 10'a ulaştı
- 01:19Mevduat faizleri zirvede: 2 milyon TL'nin 32 günlük getirisi dudak uçuklattı!
- 01:09Selahattin Paşalı'nın evliliğinde yasak aşk iddiaları gündemde




