ASAYİŞ
Yayınlanma : 19 Şubat 2026 02:23

Halfeti'de büyük paniğe neden olan fabrika yangını: Beyaz eşyalar küle döndü

Halfeti'de büyük paniğe neden olan fabrika yangını: Beyaz eşyalar küle döndü
Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesindeki bir zeytin ve fıstık işleme fabrikasında çıkan yangında, depolanan beyaz eşya ve mobilya malzemeleri alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde faaliyet gösteren bir zeytin ve fıstık işleme fabrikasında akşam saatlerinde korkutan bir yangın meydana geldi.

teknik yapı

FABRİKA ALEV ALDI

Henüz nedeni belirlenemeyen yangın, kısa sürede büyüyerek fabrikanın büyük bir bölümünü sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, ekiplerin yangına müdahalesi hummalı bir şekilde devam ediyor.

MÜDAHALE ZORLU ANLAR YAŞATTI

Yangının kontrol altına alınması için ekiplerin çalışmaları sürerken, fabrikada depolanan onlarca beyaz eşya ve mobilya malzemesinin alev alması söndürme çalışmalarını güçleştirdi. Yoğun dumanın da etkili olduğu bölgede, ekiplerin yangını söndürme çabası devam ediyor.