Gürsu'daki yangında kahramanlık: İsmail Kuşakçı'ya teşekkür

Gürsu’daki yangında alevlerle mücadele eden İsmail Kuşakçı'ya, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık teşekkür ziyaretinde bulundu.
Gürsu’daki yangında günlerce alevlerle mücadele eden İsmail Kuşakçı, gösterdiği özveriyle herkesi etkiledi. 'Onun hesabını yapmak bize yakışmaz, vatan sağ olsun' sözleriyle Türkiye'nin gündemine oturan Kuşakçı'nın kahramanlığı, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık tarafından takdir edildi.
VATAN SEVGİSİYLE YANAN GÖNÜL
Belediye Başkanı Işık, orman yangınıyla mücadele eden gönüllüleri tek tek ziyaret ederek teşekkürlerini sunuyor. Bu ziyaretlerden biri de, alevlerle cesurca mücadele eden İsmail Kuşakçı'ya yapıldı. Kuşakçı, yangınla mücadele esnasında kendisine yöneltilen 'Kaç saattir çalışıyorsunuz?' sorusuna verdiği 'Onun hesabını yapmak bize yakışmaz, vatan sağ olsun' cevabıyla büyük takdir toplamıştı.
GÜRSÜ BELEDİYE BAŞKANI'NDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Başkan Işık, ailesiyle birlikte İsmail Kuşakçı'yı ziyaret ederek, Gürsu halkı adına şükranlarını iletti. Başkan Işık'ın elinde büyüdüğünü anlatan Kuşakçı, o gece yaşadıklarını paylaştı ve Başkan Işık'ın teşekkürlerini kabul etti. 'Bu bizim için vatan meselesidir, biz bu terbiye ile büyüdük' diyen Kuşakçı'nın sözleri, hem Başkan Işık'ı hem de ekibini duygulandırdı. Başkan Işık, İsmail Kuşakçı'ya Türk bayrağı takdim ederek vatan sevgisi için teşekkür etti ve ailesine de şükranlarını sundu.
- 12:47EGİAD'dan iş dünyasına yapay zeka hamlesi: Teoriden pratiğe geçiş!
- 12:37İzmir'de kentsel dönüşüm mağdurları, CHP yönetimini protesto etti
- 12:27Köyceğiz BİLSEM'den sanat alanında üç bildiri kabul edildi
- 12:17Datça'da kadın üreticilerden çağla turşusu ile ekonomik hamle
- 12:1323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu 18 Nisan’da Oasıs Bodrum’da




