Başkan Işık'tan yeşil Gürsu için birlik çağrısı

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, yeni filizlerin korunması gerektiğini vurgulayarak Gürsululara ve Bursalılara birlik çağrısı yaptı.Başkan Işık'tan yeşil Gürsu için birlik çağrısı
Gürsu’da geçen yaz meydana gelen büyük yangının ardından başlatılan yeşillendirme çalışmaları sonuç vermeye başladı. Yanan alanlarda ilk filizlerin ortaya çıkması, umut verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

YEŞİL ALANLARIN KORUNMASI GEREKİYOR
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, hem Gürsululara hem de Bursalılara hitaben yaptığı açıklamada, "Yeni filizlerimize hep birlikte sahip çıkmalıyız" diyerek, bu yeni bitkilerin korunması gerektiğinin altını çizdi. Orman Bölge Müdürlüğü tarafından sonbahar aylarında gerçekleştirilen tohumlama çalışmalarının başarılı sonuçlar verdiğini belirten Işık, bu sürecin önemini vurguladı.

PROFESYONEL ÇALIŞMALARLA YENİ UMUTLAR
Yangın sonrası yapılan tohumlama çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü ifade eden Işık, "Gürsu’daki muhtelif noktalarında yangınlar oldu. Bu sebeple Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri burada çok titiz bir çalışma yürüttü. Tohumlama işlemlerimiz oldukça profesyonel gerçekleştirildi. Çok geçmeden burada atılan tohumların ilk filizlerini gördük. Artık her zamankinden daha dikkatli olmamız gerekiyor" dedi.
- 05:52Vize şirketlerine Bakanlıktan şok ceza: Reklamlar durduruldu
- 05:42Cennet Koyu'nda Cengiz İnşaat'ın skandalı büyüyor: İşçi ithalatı ve 'yeterli personel yok' bahanesi
- 05:32Teksas kıyılarında gizemli kumbara yağmuru: İçleri boş çıktı
- 05:21Türkiye'nin yanı başında saklı cennet: Sakız Adası, kalabalıktan kaçanların yeni rotası mı?
- 05:12Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un gençlik fotoğrafları sosyal medyayı salladı




