ASAYİŞ
Yayınlanma : 20 Nisan 2026 14:01

Gülistan Doku soruşturmasında başhekim Çağdaş Özdemir adliyeye sevk edildi

Gülistan Doku soruşturmasında başhekim Çağdaş Özdemir adliyeye sevk edildi
Gülistan Doku soruşturması kapsamında, dönemin başhekimi Dr. Çağdaş Özdemir adliyeye sevk edildi. Soruşturma, kayıp öğrencinin bulunması için sürüyor.

Gülistan Doku soruşturması çerçevesinde, Tunceli Devlet Hastanesi'nin eski başhekimi Kadın Doğum Uzmanı Dr. Çağdaş Özdemir, adliyeye sevk edildi.

teknik yapı

Gülistan Doku soruşturmasında başhekim Çağdaş Özdemir adliyeye sevk edildi 1

GÖZALTINA ALINMA SÜRECİ

Dr. Özdemir, 5 Ocak 2020'den bu yana kayıp olan Gülistan Doku'nun soruşturması kapsamında Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yapılan operasyonlar sonucunda, 7 ilde 13 şüpheli gözaltına alınmış ve bunlardan 10'u tutuklanmıştır.

SUÇLAMALAR VE İFADE

Dönemin Tunceli Valisi Tuncay Sonel’in oğlu Mustafa Türkay Sonel’in de aralarında bulunduğu şüphelilerin tutuklanması dikkat çekti. Dr. Çağdaş Özdemir'in ifadesi, Tunceli İl Jandarma Komutanlığı’nda alındı ve ardından adliyeye sevk edildi.