Gökyüzünden sarı denizi izlediler: Tekirdağ'da nefes kesen paramotor şovu

Tekirdağ'da paraşüt eğitmeni Kadir Aksoy, sarı kanola tarlaları üzerinde yaptığı paramotor uçuşuyla şehrin doğal güzelliklerini gökyüzünden sergiledi. Etkinlik, bölge tanıtımına katkı sağlamayı hedefliyor.Gökyüzünden sarı denizi izlediler: Tekirdağ'da nefes kesen paramotor şovu
Tekirdağ semaları, renkli bir etkinliğe sahne oldu. Paraşüt eğitmeni Kadir Aksoy, baharın müjdecisi sarı kanola tarlaları üzerinde yaptığı paramotor uçuşuyla, şehrin eşsiz doğal güzelliklerini gökyüzünden gözler önüne serdi.

SARININ BÜYÜLEYİCİ DOKUNUŞU
Süleymanpaşa ilçesine bağlı Gaziköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen bu görsel şölen, bölge halkı ve doğa tutkunları için unutulmaz bir deneyim sundu. Aksoy, yaklaşık yarım saat süren uçuşu boyunca, adeta sarı bir denizi andıran kanola tarlaları ve yemyeşil buğday alanlarının oluşturduğu kartpostallık manzarayı kuş bakışı izleme fırsatı buldu. Bu etkileyici manzara, Tekirdağ'ın tarımsal zenginliğinin ve doğal dokusunun ne kadar değerli olduğunu bir kez daha vurguladı.

DOĞA TURİZMİNE KATKI SAĞLAMA HEDEFİ
Elverişli rüzgar koşulları sayesinde sorunsuz bir uçuş gerçekleştiren Aksoy, bu etkinlikle hem bölgenin tanıtımına katkıda bulunmayı hem de doğa turizmini canlandırmayı hedeflediğini belirtti. Gökyüzünden kaydedilen görüntüler, Tekirdağ'ın sadece tarihi ve kültürel zenginlikleriyle değil, aynı zamanda sunduğu doğal güzellikleriyle de dikkat çekici bir destinasyon olduğunu ortaya koydu. Aksoy, planladığı uçuşu başarıyla tamamlayarak güvenli bir iniş yaptı.
- 12:33Milli Takım'a dualar ve dev ekranda coşkulu destek
- 12:23Matera, yırtıcı kuşların istilası altında
- 12:13Kendi canını hiçe saydı: Yanan aracını ormana sıçramadan kurtardı!
- 12:03Şebnem Ferah'ın İzmir konserine yoğun ilgi: Yollar kilitlendi
- 11:53Deniz kaplumbağalarına casusluk görevi: Çin'den 3 milyon TL'lik ihbar çağrısı!




