Gökçeada Ultra Trail, uluslararası sporcuları bir araya getirdi

Gökçeada, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ultra Trail etkinliğinde, 800 sporcuya ev sahipliği yaptı. Dereceye giren sporcular ödüllerini törenle aldı.Gökçeada Ultra Trail, uluslararası sporcuları bir araya getirdi
Çanakkale'nin turizm cenneti Gökçeada, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Gökçeada Ultra Trail'e ev sahipliği yaptı. Yüzlerce sporcunun katıldığı organizasyonda, dereceye girenler ödüllerini törenle aldı.

SPORCULAR DOĞAYLA İÇ İÇE MÜCADELE ETTİ
Bu yılki yarışta, Türkiye ile birlikte Suudi Arabistan, İran, Turks ve Caicos Adaları, Bulgaristan, İspanya, İsviçre, Yunanistan, Fransa ve Kırgızistan'dan yaklaşık 800 sporcu parkurlarda ter döktü. Katılımcılar, adanın doğal güzellikleri ve tarihi köylerinden geçen 44K ImrozUltra, 33K Midgut, 11K Funimroz ve 5K Minimode etaplarında yarıştı. Bu yarışlar, sporculara hem zorlu bir mücadele hem de unutulmaz bir manzara sundu.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Yarışların startı Gökçeada Kaymakamı Osman Acar ve Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay tarafından verildi. Dereceye giren sporcular, Gökçeada Belediyesi Başkan Vekili Salih Direk ve diğer yetkililer tarafından ödüllendirildi. Gökçeada, bu etkinlikle spor turizmine katkı sağlamaya devam ediyor.
- 13:04Gaziantep'te yürek burkan kaza: 26 yaşındaki genç sürücü bariyerlere çarpıp can verdi
- 12:54Alkol testi sonrası kaçan sürücü, polisin üzerine aracı sürdü: 320 bin lira ceza
- 12:44Marmaris'te Tour de France coşkusu: L'Etape yarışı start aldı!
- 12:34Ahmet Taner Kışlalı Parkı, modern yüzüyle hizmete girdi
- 12:25Nilsu Berfin Aktaş Bodrum'da sahne aldı, sesiyle büyüledi





