Gençlerbirliği - Beşiktaş maçında VAR hakemi Erkan Engin

Gençlerbirliği - Beşiktaş maçının VAR hakemi Erkan Engin olarak belirlendi. Maç bugün saat 20.00'de Eryaman Stadyumu'nda oynanacak.
Trendyol Süper Lig'de bugün gerçekleştirilecek olan Gençlerbirliği-Beşiktaş maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Erkan Engin olarak belirlendi.
MAÇIN DETAYLARI
Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında bugün saat 20.00'de Beşiktaş, Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak bu mücadelede hakem Yasin Kol düdük çalacak. Kol'un yardımcıları ise Murat Tuğberk Curbay ve Mehmet Salih Mazlum olacak. Maçın 4. hakemi olarak Muhammet Ali Metoğlu görev alacak.
VAR GÖREVİ VE DİĞER MAÇLAR
Karşılaşmanın VAR koltuğunda Erkan Engin oturacak, AVAR'da ise Candaş Elbil yer alacak. Bugün saat 16.00'da başlayacak olan Kasımpaşa - Eyüpspor maçında VAR hakemi Kadir Sağlam, saat 20.00'de oynanacak Samsunspor - Kayserispor maçında ise VAR hakemi Davut Dakul Çelik olacak.
- 19:44Tesla, Hollanda'da otopilot özelliğini kaldırarak abonelik modeline geçiş yaptı
- 19:35Bodrum'da yürek burkan kaza: Motosikletin çarpmasıyla hayatını kaybeden imam son yolculuğuna uğurlandı
- 19:25İzmir'de cam silerken 4. kattan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
- 19:16Murat Dağı'nın eteğindeki Cebrail köyü, asırlık çeşmeleriyle ziyaretçileri büyülüyor
- 19:05Bitlis'te Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında anlamlı konser verildi





