• ceylan hafriyat
SPOR
Yayınlanma : 22 Ekim 2026 05:14

Konyaspor, Gençlerbirliği maçı öncesi antrenman yapıyor

Konyaspor, Gençlerbirliği maçı öncesi antrenman yapıyor
Konyaspor, Gençlerbirliği ile oynayacağı maç öncesinde antrenmanlarını sürdürüyor. Takım, hazırlıklarını Murat Kurum Tesisleri'nde yapıyor.

Trendyol Süper Lig'de önümüzdeki hafta Gençlerbirliği ile mücadele edecek olan Konyaspor, bu maç için hazırlıklarını sürdürüyor.

Konyaspor, Gençlerbirliği maçı öncesi antrenman yapıyor 1

Antrenman detayları

Konyaspor, Murat Kurum Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde öğleden sonra yapılan antrenmanda çalışmalara devam etti. Isınma hareketleriyle başlayan idman, kaleciler Bahadır Han Güngördü, Deniz Ertaş, Egemen Aydın ve Emir Gündoğdu'nun kaleci antrenörleri Bekir Arpacı ve Yunus Emre Sürmeligöz eşliğinde yaptıkları ayrı çalışma ile ilerledi. Diğer oyuncular ise şut çalışmaları ve çeşitli topla oyunlar gerçekleştirdi. İdman, bir turnuva maçı ile sona erdi.

Konyaspor, Gençlerbirliği maçı öncesi antrenman yapıyor 2

Antrenman takvimi

Konyaspor, yarın sabah saat 11.30'da yapacağı bir sonraki antrenman ile Gençlerbirliği karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanmayı sürdürecek.