GÜNDEM
Yayınlanma : 31 Ağustos 2025 16:36
Gaziantep'te önemli ziyaret: Türbe anıtı ziyaret edildi

Şahinbey Belediye Başkanvekili Cuma Güzel, Türkiye Geleneksel Okçuluk Federasyonu Başkanı Cengiz Toksöz ve Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Gaziantep'in Araban ilçesinde Sa’d Bin Ebu Vakkas Hazretleri’nin türbesini ziyaret etti.
Şahinbey Belediye Başkanvekili Cuma Güzel, Türkiye Geleneksel Okçuluk Federasyonu Başkanı Cengiz Toksöz ve Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Gaziantep'in Araban ilçesindeki önemli bir tarihi mekanı ziyaret etti.
TARİHİ ZİYARET
Ziyaret heyeti, Araban ilçesine bağlı Ziyaret Mahallesi'nde bulunan Sa’d Bin Ebu Vakkas Hazretleri’nin türbesini ziyaret etti. Türbe, ilçeye hakim bir tepe üzerinde yer almaktadır.
İSLAM'IN İLK OKÇULARINDAN
Sa’d Bin Ebu Vakkas Hazretleri, İslam'ın ilk okçularından biri olarak bilinmekte ve Peygamber Efendimiz (s.a.v.) tarafından hayattayken cennetle müjdelenmiştir.
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor




