Düzenleme : 16 Temmuz 2025 19:49
Gaziantep'te 3 milyon TL'lik gasp: 6 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te 3 milyon TL'lik bir gasp olayı meydana geldi ve olayla ilgili 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.Gaziantep'te 3 milyon TL'lik gasp: 6 şüpheli yakalandı
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde meydana gelen bir gasp olayında, motosikletli iki kişi bir markete ait 3 milyon TL'yi silah zoruyla gasp etti. Olay, Kalyon Kavşağı'nda yaşandı ve güvenlik kameralarına yansıdı.

GASP ANININ GÜVENLİK KAMERALARINDAKİ YANSIMALARI
Plakasız bir motosikletle gelen şüpheliler, markete ait parayı silah tehdidiyle alarak hızla olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

ŞÜPHELİLERİN YAKALANMASI VE ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER
G.Ç., İ.Ç., M.Ç., E.K. ve Y.K. isimli şahıslar yakalanırken, Bursa'ya kaçtığı belirlenen B.A. da düzenlenen bir operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda gasp olayında kullanılan silah, çeşitli teçhizatlar ve çalınan 3 milyon TL ele geçirildi. Gasp anı güvenlik kamerasına yansıdı ve görüntülerde şüphelilerin planlı bir şekilde hareket ettiği görüldü.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



- 05:4916 milyarlık pistte sadece bir pır pır uçak iniş yaptı
- 05:40Cennet Koyu'nda 'hukuk' hiçe sayıldı: Osmanlı'dan Cengiz'e uzanan garip özelleştirme öyküsü
- 05:30ABD, Avrupa'dan binlerce askerini çekme kararı aldı
- 05:20Yüz yıl sonra yeniden: Nesli tükendi sanılan kurt, Los Angeles'a kadar indi!
- 05:10Korkunç uçak kazasında 15 kişi hayatını kaybetti: Motor gövdeden ayrıldı



