Fidan, Mısır'da Arap Birliği Genel Sekreteri Ebu Gayt ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır'daki resmi ziyaretinde Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt ile bir araya geldi. Görüşmede Türkiye-Mısır ilişkileri ve uluslararası gelişmeler ele alındı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır'a yaptığı resmi ziyaret sırasında yoğun bir temas trafiği sürdürüyor. Bakan Fidan, El Alameyn kentinde Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt ile bir görüşme gerçekleştirdi.

DİPLOMASİ YOĞUNLUĞU
Bu görüşme, Bakan Fidan'ın Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ve Mısır Dışişleri Bakanı Badr Abdellaty ile yaptığı görüşmelerin ardından gerçekleşti. Daha önce Mısırlı mevkidaşıyla ortak bir basın toplantısı düzenleyen Bakan Fidan, Türkiye-Mısır ilişkileri ve uluslararası gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunmuştu.
ULUSLARARASI GÜNDEM
Bakan Fidan'ın açıklamaları, Türkiye ile Mısır arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırıları ve Zengezur Koridoru gibi önemli uluslararası konuları da kapsıyordu.
- 05:29Tekstil devi ailesini yasa boğan genç ölüm
- 05:19Burak Yılmaz'dan ayrılık sonrası Gaziantep FK'dan veda mesajı
- 05:09Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi, Yadigar projesi ile restore edildi
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi



