ASAYİŞ
Yayınlanma : 10 Ekim 2025 01:02

FETÖ/PDY'den 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan bylock kullanıcısı Kayseri'de yakalandı

FETÖ/PDY'den 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan bylock kullanıcısı Kayseri'de yakalandı
Kayseri'de FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan ve 'bylock' kullanıcısı olduğu tespit edilen M.Y.T. isimli şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve ’bylock’ kullanıcısı olduğu tespit edilen bir şahsı operasyonla gözaltına aldı.

teknik yapı

BYLOCK KULLANICISI YAKALANDI

İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve ’bylock’ kullandığı belirlenen M.Y.T. isimli şahıs ekipler tarafından yakalandı.

MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.Y.T., adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, terör örgütlerine karşı sürdürülen mücadelenin aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edeceği vurgulandı.