Tüm Türkiyede olduğu gibi Fethiyede de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 102. yıl dönümü, Beşkaza Meydanında gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle coşkuyla karşılandı. Bu önemli güne yoğun bir katılım sağlandı.

CUMHURİYET BAYRAMININ 102. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
Fethiye Beşkaza Meydanında düzenlenen çelenk sunma törenine Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya, Fethiye Garnizon Komutanı Dz. Alb. Okan Mumcu, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Muğla eski milletvekilleri Sami Gökmen ve Ali Cumhur Yaka, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Salih Murat Kara, İlçe Jandarma Komutanı Yaşar Doğu, Sahil Güvenlik Komutanı Burak Akanpınar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK BIRAKILDI, SAYGI DURUŞU YAPILDI
Törende Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Garnizon Komutanı Dz. Alb. Okan Mumcu, Atatürk Anıtına çelenk sundu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törene katılan okulların öğrenci ve öğretmenleri ile siyasi parti temsilcileri, anıt önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.










