Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Aston Villa'ya takıldı: 1-0

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Aston Villa'ya sahasında 1-0 yenilerek gruptaki ikinci mağlubiyetini aldı. Kerem'in bir golü VAR'dan döndü.
UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, kendi sahasında İngiliz ekibi Aston Villa'ya 1-0'lık skorla mağlup olarak turnuvadaki ikinci yenilgisini aldı. Sarı-lacivertliler, bu sonuçla birlikte 11 puanda kalırken, Aston Villa puanını 18'e yükseltti.
Tedesco'nun Öğrencileri İkinci Kez Mağlup Oldu
Turnuvada daha önce Dinamo Zagreb'e yenilen Fenerbahçe, bu kez Aston Villa karşısında sahadan puansız ayrıldı. Grubunda Nice, Stuttgart ve Brann'ı mağlup etmeyi başaran sarı-lacivertliler, Viktoria Plzen ve Ferencvaros ile ise berabere kalmıştı. Bu sezonki ikinci Avrupa Ligi mağlubiyetini alan Fenerbahçe, lig aşamasının son maçında 29 Ocak Perşembe günü deplasmanda FCSB ile mücadele edecek.
Kerem'in Golü VAR'dan Döndü
Karşılaşmanın 75. dakikasında Fenerbahçe'nin gol umudu Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gol, Video Yardımcı Hakem (VAR) incelemesi sonucunda ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Gol öncesinde Jhon Duran'ın pasında ofsayt pozisyonu olduğu tespit edildi. Bu sezon Avrupa Ligi'nde Viktoria Plzen maçının ardından ikinci kez gol atma başarısı gösteremeyen Fenerbahçe, 7 maçta 9 gol atıp 6 gol yedi.
- 14:37Afyonkarahisar'da kurtarma ekibinin akreditasyon süreci hız kesmeden devam ediyor
- 14:25Kış lastiği zorunluluğu sona erdi, sürücüler dikkat!
- 14:14Denizli'de forkliftin devrilmesi sonucu genç işçi hayatını kaybetti
- 14:05İzmir'de nefes kesen operasyon: 10 yıl hapis cezası olan firari uyuşturucu satıcısı yakalandı!
- 13:55Yumurta fiyatlarında büyük düşüş, üreticiler zor durumda





