Düzenleme : 04 Kasım 2025 10:53
Eyüpsultan'da sarhoş sürücü vinçle dehşet saçtı: Mahalleli panik içinde sokaklara döküldü

Eyüpsultan'da alkollü sürücünün kontrolsüz bir şekilde sokağa daldığı vinç, mahallede panik yaratırken, birçok bina ve araç hasar gördü.Eyüpsultan'da sarhoş sürücü vinçle dehşet saçtı: Mahalleli panik içinde sokaklara döküldü
Eyüpsultan'da gece saatlerinde kontrolsüz bir şekilde ara sokağa daldığı iddia edilen bir vinç, mahallede büyük bir korku yarattı.

OLAYIN DETAYLARI
Alibeyköy Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, iddialara göre, sürücüsü ve yanındaki yolcu alkollü olan vinç, dar bir sokakta binalara ve araçlara çarparak durabildi. Mahalle sakinleri, gürültüyle birlikte deprem olduğunu düşünerek panik yaşadı ve hemen polis ekiplerine ihbarda bulundu.

MAHALLELİDEN ŞOK AÇIKLAMALAR
Vinç çarpması sonucu iki binada hasar meydana gelirken, iki otomobil de kullanılamaz hale geldi. Olay sırasında dairesinde bulunan Varol Güzey, “Arkadaş vinçle sokağa girdi. Bu sokaktan bu vinç geçmez diye bağırdım ama beni duymadı,” dedi. Diğer bir mahalle sakini Yakup Alkan ise, “Gürültüye uyandık. Durdurmaya çalıştık ama durmadı,” şeklinde konuştu. Yazal Kurgut Yaşasın, apartmanının ciddi şekilde hasar gördüğünü belirtti. Vincin bulunduğu yerden çıkarılması sonrasında hasar gören araçlar kurtarıldı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


- 18:40Çorum'da bayram dönüşü trafik yoğunluğu arttı
- 18:25Kanye West izdihamı: İstanbul'da binlerce hayran konser öncesi akın etti
- 18:19Bakan Kurum, 854 yıllık çınar ağacının hikayesini paylaştı
- 18:08Tunceli'de doğa yürüyüşü kabusa döndü: Kayalıklardan düşen yaralı kurtarıldı
- 17:54Bayram dönüşü trafik felç oldu





