Esenyurt'ta fabrika yangını 6 saattir kontrol altına alınmaya çalışılıyor: Tüpler patlamaya neden oldu

Esenyurt'taki bir hırdavat fabrikasında çıkan yangın 6 saattir devam ediyor. Bahçedeki tüplerin patlamasıyla alevler büyürken, tüplerin bitmesiyle patlamalar sona erdi. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.Esenyurt'ta fabrika yangını 6 saattir kontrol altına alınmaya çalışılıyor: Tüpler patlamaya neden oldu
Esenyurt'ta gece saatlerinde bir hırdavat fabrikasında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, 6 saattir kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangının yayılmasıyla birlikte çevre ilçelerden de takviye ekipler bölgeye ulaştı.

FABRİKA BAHÇESİNDEKİ TÜPLER ALEV ALDI
Yangının 00.30 sıralarında Osmangazi Hadımköy Yolu Caddesi üzerindeki fabrikada başladığı ve kısa sürede geniş bir alana yayıldığı bildirildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için 5 koldan yoğun bir mücadele verirken, fabrikanın bahçesindeki tüplerin alev almasıyla birlikte patlamalar meydana geldi. Bu patlamalar yangının kontrol altına alınmasını güçleştirdi.

TÜPLERİN SONA ERMESİYLE PATLAMALAR DURDU
Sabah 05.30 itibarıyla bahçedeki tüplerin tamamen bittiği ve patlamaların sona erdiği öğrenildi. Binadaki alevlerin büyük ölçüde kontrol altına alındığı ancak fabrikanın bahçesindeki yanmanın devam ettiği belirtildi. Çevrede güvenlik önlemleri alınırken, Hadımköy Yolu Caddesi trafiğe kapatıldı. Yetkililer, yangınla ilgili inceleme başlattı.
- 17:01Satranç tutkunları Aliağa'da buluşuyor: 30. Geleneksel Kyme Satranç Turnuvası başlıyor!
- 16:51Aydın'da sinekle mücadele idari yargıya taşındı
- 16:416 bin yıllık mezarların sırrı çözüldü: Neolitik İskoçya'da ataerkil düzenin izleri bulundu
- 16:32Van'da kış lastiği değişim dönemi başladı
- 16:23Bursa'da dehşet anları: Kamyon otomobili metrelerce sürükledi, aile kıl payı kurtuldu




