Esenyurt'ta fabrika yangını 6 saattir kontrol altına alınmaya çalışılıyor: Tüpler patlamaya neden oldu

  • 6 / 1 Esenyurt'ta fabrika yangını 6 saattir kontrol altına alınmaya çalışılıyor: Tüpler patlamaya neden oldu 0

    Esenyurt'ta gece saatlerinde bir hırdavat fabrikasında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, 6 saattir kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangının yayılmasıyla birlikte çevre ilçelerden de takviye ekipler bölgeye ulaştı.

  • 6 / 2 Esenyurt'ta fabrika yangını 6 saattir kontrol altına alınmaya çalışılıyor: Tüpler patlamaya neden oldu 1

    Yangının 00.30 sıralarında Osmangazi Hadımköy Yolu Caddesi üzerindeki fabrikada başladığı ve kısa sürede geniş bir alana yayıldığı bildirildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için 5 koldan yoğun bir mücadele verirken, fabrikanın bahçesindeki tüplerin alev almasıyla birlikte patlamalar meydana geldi. Bu patlamalar yangının kontrol altına alınmasını güçleştirdi.

  • 6 / 3 Esenyurt'ta fabrika yangını 6 saattir kontrol altına alınmaya çalışılıyor: Tüpler patlamaya neden oldu 2

    Sabah 05.30 itibarıyla bahçedeki tüplerin tamamen bittiği ve patlamaların sona erdiği öğrenildi. Binadaki alevlerin büyük ölçüde kontrol altına alındığı ancak fabrikanın bahçesindeki yanmanın devam ettiği belirtildi. Çevrede güvenlik önlemleri alınırken, Hadımköy Yolu Caddesi trafiğe kapatıldı. Yetkililer, yangınla ilgili inceleme başlattı.

  • 6 / 4 Esenyurt'ta fabrika yangını 6 saattir kontrol altına alınmaya çalışılıyor: Tüpler patlamaya neden oldu 3

  • 6 / 5 Esenyurt'ta fabrika yangını 6 saattir kontrol altına alınmaya çalışılıyor: Tüpler patlamaya neden oldu 4

  • 6 / 6 Esenyurt'ta fabrika yangını 6 saattir kontrol altına alınmaya çalışılıyor: Tüpler patlamaya neden oldu 5