Esenlerde dehşet anları: 5 katlı bina alev aldı, 15 kişi dumana teslim!

Esenlerde 5 katlı binada çıkan yangında 15 kişi dumandan etkilendi. İtfaiye ekipleri mahsur kalanları kurtarırken, olay sonrası kısa süreli bir gerginlik yaşandı.Esenlerde dehşet anları: 5 katlı bina alev aldı, 15 kişi dumana teslim!
İstanbul Esenlerde Nine Hatun Mahallesi 153. Sokakta dün gece saat 21.30 sularında yürekleri ağza getiren bir yangın faciası yaşandı. Beş katlı bir binanın merdiven boşluğunda henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan alevler, kısa sürede tüm binayı sardı.

DUMAN BULUTU BİNAYI SARDI: KURTARMA MÜCADELESİ
Yangının büyümesiyle birlikte apartman sakinleri duman altında mahsur kaldı. Panik dolu anların yaşandığı olayda, toplamda 15 kişi dumandan etkilendi. İhbar üzerine hızla olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, can pahasına bir kurtarma operasyonu başlattı. Mahsur kalan vatandaşlar tek tek kurtarılırken, alevler ekiplerin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ, SOKAKTA TARTIŞMA
Dumandan etkilenen 15 kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Bu sırada, mahalle sakinlerinden bazılarının itfaiye ekiplerinin olay yerine geç geldiğini iddia etmesi üzerine sokakta kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Polis ekipleri, olası bir arbedeyi önlemek için müdahale etti. Yangının çıkış nedenine ilişkin incelemeler sürerken, dumandan etkilenenlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
- 05:59Vatandaş boğazından kısarken, bürokratlar lüks sefada: Tasarruf genelgesi delindi mi?
- 05:4916 milyarlık pistte sadece bir pır pır uçak iniş yaptı
- 05:40Cennet Koyu'nda 'hukuk' hiçe sayıldı: Osmanlı'dan Cengiz'e uzanan garip özelleştirme öyküsü
- 05:30ABD, Avrupa'dan binlerce askerini çekme kararı aldı
- 05:20Yüz yıl sonra yeniden: Nesli tükendi sanılan kurt, Los Angeles'a kadar indi!




