ÇEVRE
Yayınlanma : 01 Mart 2026 08:12

Erzincan'da kar yağışında gölette yüzdüler

Erzincan'da kar yağışında gölette yüzdüler
Erzincan'da üç arkadaş, kar yağışı altında gölette yüzerek ilginç bir deneyim yaşadı. Soğuk havaya rağmen cesaret gösteren arkadaşlar, bu anı drone ile kaydetti.

Erzincan'da etkili olan soğuk hava ve kar yağışı, kenti beyaz bir örtüyle kapladı. Bu durum, üç arkadaşın karla kaplı gölette yüzmesiyle daha da ilginç hale geldi.

teknik yapı

SOĞUK HAVA ETKİSİNİ GÖSTERİYOR

Hava sıcaklığının eksi 4 dereceye düştüğü Erzincan'da, göletin su sıcaklığı ise 0 derece olarak ölçüldü. Kent merkezine yakın bir bölgede yer alan gölet, karla kaplı çevresiyle görsel bir şölen sunarken, doğaseverlerin ve fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekti.

ÜÇ ARKADAŞIN CESARETİ

Zafer Küçüksu, Cengiz Urtekin ve Emrah Karakoç, soğuk havaya aldırış etmeden hazırlıklarını yaparak gölete girdi. Yüzme etkinliği sırasında yer yer buz tabakalarının oluştuğu gölet, drone kamerasıyla kayda alınarak karla kaplı manzarasıyla dikkat çekti. Arkadaşlar, bu deneyimi yaşamak istediklerini ve doğayla iç içe farklı bir anı biriktirdiklerini belirtti.