• ceylan hafriyat
ÇEVRE
Yayınlanma : 03 Ekim 2026 03:31

Palandöken Kayak Merkezi'nde kar yağışı devam ediyor

Palandöken Kayak Merkezi'nde kar yağışı devam ediyor
Palandöken Kayak Merkezi'nde kar yağışı etkisini artırdı. Hava sıcaklıkları düştü ve yüksek kesimlerde kar yağışı yeniden başladı. Sürücüler dikkatli olmalı.

Türkiye’nin önde gelen kış turizm merkezlerinden biri olan Palandöken Kayak Merkezi’nde kar yağışı etkisini arttırarak sürüyor.

Palandöken Kayak Merkezi\

Hava sıcaklıkları düştü

Erzurum genelinde, dün akşam saatlerinden itibaren hava sıcaklıklarında belirgin bir düşüş gözlemlendi. Şehrin yüksek kesimlerinde, soğuk havayla birlikte kar yağışı geçişleri yaşanmaya başladı. Gündüz saatlerinde dağ genelinde etkili olan yoğun sisin ardından akşam saatlerinde yüksek kesimlerde kar yağışı yeniden başladı.

Palandöken Kayak Merkezi\

Palandöken beyaza büründü

Palandöken Kayak Merkezi, önceki gün yağan mevsimin ilk karının ardından bu akşam saatlerinde başlayan yeni kar yağışıyla birlikte tamamen beyaza büründü. Meteoroloji yetkilileri, yüksek kesimlerde soğuk hava ve kar yağışının aralıklarla devam edeceğini belirtirken, sürücüleri sis ve gizli buzlanma konusunda dikkatli olmaları konusunda uyardı.