Türkiye’nin önde gelen kış turizm merkezlerinden biri olan Palandöken Kayak Merkezi’nde kar yağışı etkisini arttırarak sürüyor.

Hava sıcaklıkları düştü
Erzurum genelinde, dün akşam saatlerinden itibaren hava sıcaklıklarında belirgin bir düşüş gözlemlendi. Şehrin yüksek kesimlerinde, soğuk havayla birlikte kar yağışı geçişleri yaşanmaya başladı. Gündüz saatlerinde dağ genelinde etkili olan yoğun sisin ardından akşam saatlerinde yüksek kesimlerde kar yağışı yeniden başladı.

Palandöken beyaza büründü
Palandöken Kayak Merkezi, önceki gün yağan mevsimin ilk karının ardından bu akşam saatlerinde başlayan yeni kar yağışıyla birlikte tamamen beyaza büründü. Meteoroloji yetkilileri, yüksek kesimlerde soğuk hava ve kar yağışının aralıklarla devam edeceğini belirtirken, sürücüleri sis ve gizli buzlanma konusunda dikkatli olmaları konusunda uyardı.







