Engelsiz Başarılar Mümkün: HAGİAD Başkanı Erkan'dan Umut Dolu Mesaj!

HAGİAD Başkanı Fatih Erkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engelliliğin bir eksiklik değil, doğru imkanlarla büyük başarıların kapısını aralayan bir durum olduğunu vurguladı. Sümeyye Boyacı gibi örneklerle potansiyele dikkat çekti.
Hacılar Genç İş İnsanları Derneği (HAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle yaptığı açıklamada, engelliliğin bir eksiklik olmadığını, doğru imkanlar sağlandığında büyük başarıların önünü açan bir durum olduğunu vurguladı.
BAŞARI HİKAYELERİ İLHAM VERİYOR
Erkan, Türkiye'yi uluslararası platformda başarıyla temsil eden milli sporcu Sümeyye Boyacı'nın azmini ve kararlılığını örnek göstererek, özel bireylerin neleri başarabileceğinin canlı bir kanıtı olduğunu belirtti. "Engellilik, bireylerin potansiyelini gölgeleyen bir durum değil; fırsat verildiğinde büyük başarıların kapısı aralanır" diyen Erkan, bu sözleriyle engelli bireylerin sahip olduğu gizli güçlere dikkat çekti.
TOPLUMSAL EŞİTLİK VE SORUMLULUK VURGUSU
Toplumun gerçek anlamda güçlenmesinin, tüm bireylerin sosyal hayata eşit şartlarda katılımıyla mümkün olacağını ifade eden Fatih Erkan, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak, üretime ve eğitime katılımlarını artırmak için herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini belirtti. Bu bilinçle, tüm engelli vatandaşların 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlayan Erkan, onlara sağlıklı, huzurlu ve umut dolu bir yaşam dilediğini sözlerine ekledi.
- 18:07Şehrin göbeğindeki otoyol tarihe karıştı: Yerine 600 yıllık dere geri döndü!
- 17:58Bozdoğan'da sağanak yağış sonrası temizlik çalışmaları hız kazandı
- 17:51Bodrum'a 24 saatte 20 bin araç giriş yaptı
- 17:49Terk Edilmiş Okul Yeniden Hayat Buldu: Burhaniye'de Aşevi ve Gençlik Merkezi Açıldı
- 17:40Kurban Bayramı'nda Bursa'nın kestane şekeri öne çıkıyor





