• ceylan hafriyat
YAŞAM
Yayınlanma : 03 Aralık 2025 20:30

Bilecik'te Dünya Engelliler Günü'nde vali engellilerle buluştu

Bilecik'te Dünya Engelliler Günü'nde vali engellilerle buluştu
Bilecik'te Dünya Engelliler Günü'nde düzenlenen kahvaltıda Vali Faik Oktay Sözer, engelliler ve aileleriyle buluşarak taleplerini dinledi ve onlara ilham verici mesajlar iletti.

Bilecik'te 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programında Vali Faik Oktay Sözer, engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi. Vali Sözer, katılımcılarla sohbet ederek taleplerini dinledi ve program samimi bir atmosferde gerçekleşti.

teknik yapı

VALİ SÖZER'DEN ANLAMLI MESAJLAR

Vali Sözer, engelli bireylerin toplumdaki yerinin güçlendirilmesi ve sosyal hayata katılımlarının artırılması gerektiğini vurguladı. "Unutmayalım ki hayattaki en büyük engel sevgisizliktir. Azmiyle, duruşuyla ve hayata kattıklarıyla engelli kardeşlerimiz bizlere her gün ilham veriyor. Onların yanında olmak, bizim için bir görevden öte gönül meselesidir" ifadelerini kullandı.

KUTLAMA VE SAMİMİ BULUŞMA

Vali Sözer, tüm engelli bireylerin Dünya Engelliler Günü'nü en içten dilekleriyle kutladığını belirtti. Program, engelli bireylerle yapılan samimi buluşmanın ardından sona erdi ve katılımcılara birebir iletişim imkânı sağlandı.