YAŞAM
Yayınlanma : 17 Şubat 2026 01:42
Endoskopi hatasıyla hayatını kaybeden kadın, mezarı başında anıldı

Meral Kara Delen, endoskopi sırasında yaşanan komplikasyonlar sonucu hayatını kaybetti. Ailesi, adaletin yerini bulması için mücadele ediyor.Endoskopi hatasıyla hayatını kaybeden kadın, mezarı başında anıldı
Adana’da, endoskopi sırasında yaşanan komplikasyonlar sonucu hayatını kaybeden Çukurova Üniversitesi eski Özel Kalem Müdürü Meral Kara Delen, ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı.

AİLESİ VE SEVENLERİ BİR ARAYA GELDİ
Kabasakal Mezarlığı’nda düzenlenen anma programında, Delen’in ailesi ve yakınları bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim’in okunmasının ardından Delen için dua edildi. Aile, bu acı kaybın ardından adaletin yerini bulmasını talep ediyor.

AVUKAT AÇIKLAMALARDA BULUNDU
Delen’in avukatı Yunus Emre Güney, üniversite hakkında Adana 3. İdare Mahkemesi’ne dava açtıklarını belirtti. Güney, doktor Y.G. hakkında yürütülen soruşturmanın ağır ilerlediğini ifade ederek, “Şahsın cezalandırılmasını istiyoruz. Aradan geçen bir yılda hala bir sonuç alınamamış durumda” dedi.
- 05:29Tekstil devi ailesini yasa boğan genç ölüm
- 05:19Burak Yılmaz'dan ayrılık sonrası Gaziantep FK'dan veda mesajı
- 05:09Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi, Yadigar projesi ile restore edildi
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi




