Endoskopi hatasıyla hayatını kaybeden kadın, mezarı başında anıldı
- 5 / 1
Adana’da, endoskopi sırasında yaşanan komplikasyonlar sonucu hayatını kaybeden Çukurova Üniversitesi eski Özel Kalem Müdürü Meral Kara Delen, ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı.
- 5 / 2
Kabasakal Mezarlığı’nda düzenlenen anma programında, Delen’in ailesi ve yakınları bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim’in okunmasının ardından Delen için dua edildi. Aile, bu acı kaybın ardından adaletin yerini bulmasını talep ediyor.
- 5 / 3
Delen’in avukatı Yunus Emre Güney, üniversite hakkında Adana 3. İdare Mahkemesi’ne dava açtıklarını belirtti. Güney, doktor Y.G. hakkında yürütülen soruşturmanın ağır ilerlediğini ifade ederek, “Şahsın cezalandırılmasını istiyoruz. Aradan geçen bir yılda hala bir sonuç alınamamış durumda” dedi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü










