YAŞAM
Yayınlanma : 03 Nisan 2026 14:15
Emniyet Teşkilatı Sendikası Başkanı Okumuş’tan EMŞAV'a ziyaret

Emniyet Teşkilatı Sendikası Genel Başkanı İsmail Okumuş, EMŞAV Muğla İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve plaket takdim etti.
Emniyet Teşkilatı Sendikası Genel Başkanı İsmail Okumuş, beraberindeki heyetle birlikte EMŞAV Muğla İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Ziyaret sırasında İl Başkanı Cevdet Gürkan ve İl Başkan Vekili Ramazan Pökün ile bir araya gelen Okumuş, il teşkilatının yürüttüğü çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Okumuş, gerçekleştirilen faaliyetleri takdirle karşıladıklarını belirtti ve yönetime başarı dileklerini iletti.

PLAKET TAKDİMİ YAPILDI
Ziyaretin bir parçası olarak Vakıf adına İl Başkanı Gürkan ve İl Başkan Vekili Pökün’e plaket takdim edildi. EMŞAV Muğla İl Başkanlığı yetkilileri, Okumuş ve heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.
- 21:17Orhaneli'nde yeni tarım müdürü: Burhan Kale göreve başladı
- 21:08İznik'te büyük darbe: Uyuşturucu tacirlerine 11 tutuklama şoku!
- 20:58Aydın'da kuraklıkla mücadele için gözlem çalışmaları devam ediyor
- 20:48Bilecik'te yürekler ağza geldi: Tırın kayan dorsesi otomobile böyle çarptı!
- 20:39Aydın'da araç sayısı 680 bini geçti




