EMŞAV'dan 261. Şehit Anma Programı: Eylül Ayı Şehitleri Anıldı

EMŞAV Karadeniz Bölge Başkanlığı, 22 yıldır sürdürdüğü gelenekle eylül ayı şehitlerini 261. kez düzenlediği anma programıyla andı.EMŞAV'dan 261. Şehit Anma Programı: Eylül Ayı Şehitleri Anıldı
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Bölge Başkanlığı, her ayın son haftası düzenlediği geleneksel şehitleri anma programının 261’incisini gerçekleştirdi.

EYLÜL AYI ŞEHİTLERİ ANILDI
Bu ayki programda, eylül ayında şehit düşen Burak Zor, Alahattin Pergel, Korhan Ekiz, Murat Çalışkan, Tuncay Karataş, Arslan Çalık, Bekir Ferhat Kaya, Erol Güler ve Ahmet Kovancı isimleri anıldı. Şehitlerin özgeçmişlerinin okunmasıyla başlayan anma programı, okunan dualarla sona erdi.

22 YILLIK GELENEK DEVAM EDİYOR
EMŞAV Karadeniz Bölge Başkanı Bilal Erim, yaptığı açıklamada, "Her ayın son haftası cumartesi günleri burada şehit ailelerimiz, EMŞAV gönüllülerimiz ve emniyet teşkilatımızla birlikte şehitlerimizi anıyoruz. 261 aydan yani 22 yıldan beri bu programlarımız devam ettiriyoruz ve bu devam edecek" ifadelerini kullandı. Programa katılan AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse de emniyet teşkilatına sağlanan desteklere değinerek, şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına uzun ömürler diledi.
- 13:55Okyanusun derinliklerinde saklı dev şelale keşfedildi
- 13:48Toz bulutları geri döndü: Akciğerlerden beyne yayılan felç tehlikesi için kırmızı alarm!
- 13:41Antep fıstığı fiyatları artışta: Yeni zam kapıda mı?
- 13:34Göğüs ağrısı krizi yolda ambulansla aşıldı: Hayati tehlike atlatıldı
- 13:27Fransa, yeni binalarda doğalgaz kombisi kullanımını yasakladı





