• ceylan hafriyat
EKONOMİ
Yayınlanma : 11 Ekim 2026 00:00

Elazığ TSO başkanı: Oy vermeyene de üyemdir

Elazığ TSO başkanı: Oy vermeyene de üyemdir
Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, yeniden seçilmesinin ardından tüm üyeleri kucakladığını belirterek, 'Bana oy vermeyen üyem de benim üyemdir, canımdır, ciğerimdir' dedi. Yeni dönemde Elazığ'ın kalkınması için çalışacaklarını vurguladı.
Elazığ TSO başkanı: Oy vermeyene de üyemdir

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) seçimlerinde yeniden başkanlığa seçilen İdris Alan, kendisine oy vermeyen üyeleri de kucakladığını belirtti.

Elazığ TSO başkanı: Oy vermeyene de üyemdir 1

Birlik ve beraberlik vurgusu

Elazığ TSO'da yapılan meslek komitesi seçimlerinin ardından, yönetim kurulu başkanını ve üst kurul üyelerini belirleyen oylama sonuçlandı. Sonuçların kesinleşmesinin ardından meclis salonunda üyelere seslenen İdris Alan, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Alan, seçim zaferinin şahsi bir başarı olmadığını, Elazığ iş dünyasının genel bir zaferi olduğunu vurguladı.

Elazığ TSO başkanı: Oy vermeyene de üyemdir 2

Tüm üyeler benimdir

Alan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bu zafer, alın teriyle üreten sanayicimizin, sabah ilk kepengi açan esnafımızın, toprağa umut eken üreticimizin, gece gündüz yol tüketen nakliyecimizin, kısacası Elazığ iş dünyasının zaferidir. Bana oy vermeyen üyem de benim üyemdir, canımdır, ciğerimdir.” Sandıktan çıkan güven oyuyla yeniden başkanlığa seçilen Alan, bu sonucun üyelerin samimiyetinin eseri olduğunu söyledi.

Elazığ TSO başkanı: Oy vermeyene de üyemdir 3

Yeni dönemde Elazığ için çalışma

Yeni dönemde Elazığ'ın ticaretini, istihdamını ve sanayisini daha ileriye taşımak için vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını duyuran Alan, “Bugünden itibaren Allah’ın izniyle hepinizin başkanıyım. Kapımız da gönlümüz de herkese sonuna kadar açıktır. Bir derdiniz olduğunda, kime oy verdiğinizi sormadan yanınızda olduk ve olmaya devam edeceğiz.” dedi. Seçimlerin bir yarış olduğunu ve bittiğini belirten Alan, önlerinde tek bir hedef olduğunu, bunun da daha güçlü bir oda ve daha güçlü bir Elazığ olduğunu sözlerine ekledi.

Elazığ TSO başkanı: Oy vermeyene de üyemdir 4Elazığ TSO başkanı: Oy vermeyene de üyemdir 5Elazığ TSO başkanı: Oy vermeyene de üyemdir 6Elazığ TSO başkanı: Oy vermeyene de üyemdir 7