GÜNDEM
Yayınlanma : 15 Temmuz 2025 14:01
Düzenleme : 15 Temmuz 2025 14:10
Düzenleme : 15 Temmuz 2025 14:10
Elazığ'da 15 Temmuz şehitleri anıldı

Elazığ’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, şehitler için düzenlenen mevlitlerle anıldı ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Elazığ’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, şehitler için düzenlenen mevlitlerle anıldı. Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da hain darbe girişiminin 9. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

MEVLİT PROGRAMLARI
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitler için birçok camide mevlit okutuldu. Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla son buldu. Bu anlamlı günde şehitlerimizi rahmetle andık.
VALİ VE PARTİ BAŞKANI'NIN KATILIMI
İzzetpaşa Cami’nde düzenlenen programa Vali Numan Hatipoğlu ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da katılarak şehitlere dua etti. Programa çok sayıda vatandaş da eşlik etti. Bu saygı duruşu, 15 Temmuz’un önemini bir kez daha hatırlattı.
- 17:47Van'da fırtına uçakları tersten indirdi: Yolcular tedirgin
- 17:40Siirt'te düğün konvoyuna traktörler damga vurdu
- 17:30Kırmızı pancarın gizemi laboratuvarda çözülüyor: HBX Academy'den patentli inovasyon
- 17:14ABD, İran'a karşı sert mesaj verdi: Yeni saldırılar yolda olabilir
- 17:08Kütahya'da korkunç kaza: Kavşakta çarpışan araçlardan 3 kişi hastanelik oldu




