Eğitime destek maçı yarın PAÜ Arena'da başlayacak

Yarın PAÜ Arena'da düzenlenecek 'Eğitime Destek Maçı' ile elde edilen gelir, Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak. Girişler ücretsiz, destek tüm gençler için önemli.Eğitime destek maçı yarın PAÜ Arena'da başlayacak
Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı ile Denizli Genç İş İnsanları Derneği Basket Takımı'nın iş birliğiyle düzenlenen 'Eğitime Destek Maçı', yarın akşam 18.30'da PAÜ Arena'da sahne alacak.

ÜCRETSİZ GİRİŞLERLE DESTEK
Geçtiğimiz günlerde Merkezefendi Belediyesi ve DEGİAD arasında imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleştirilecek bu karşılaşmada, girişlerin ücretsiz olması dikkat çekiyor. Bu organizasyondan elde edilecek tüm gelir, Türk Eğitim Vakfı aracılığıyla üniversite öğrencilerinin eğitimine bağışlanacak. Eğitim alanında yapılacak bu katkılar, genç nesillere umut olmayı hedefliyor.

SORUMLULUK BİLİNCİ
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, eğitime yapılan her katkının geleceğe yapılmış bir yatırım olduğunu vurgulayarak, “Gençlerimizin eğitimine destek olmak hepimizin ortak sorumluluğu. Sporun birleştirici gücüyle bu anlamlı organizasyonu hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel dayanışmanın parçası olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
- 19:46Vodafone, 4 büyük kanalda 5G testi ile Türkiye'yi kapsama aldı
- 19:3585'lik türkücü Bedia Akartürk estetikle yenilendi mi? Son hali şaşırttı!
- 19:26Son dakika: İran'dan yeni barış önerisi geldi
- 19:17Barış Göktürk: 'Fenerbahçe için savaşmaya geliyorum, şampiyonluklar yetmez!
- 19:08Bordo Bereliler, dünyanın en güçlü özel kuvvetleri arasında yer aldı




