2025-2026 eğitim-öğretim yılı öncesinde Edirne’de uyum programı kapsamında ilkokul birinci sınıf öğrencileri ders başı yaptı. Şehit Asım İlkokulu’nda gerçekleştirilen programda minik öğrenciler, velileriyle birlikte heyecanla sınıflarına girdi.

YENİ ÖĞRENCİLERİN HEYECANI
Yeni formaları ve önlükleriyle okula gelen öğrenciler, öğretmenleri ve yeni arkadaşlarıyla tanışmanın mutluluğunu yaşadı. Veliler de çocuklarının bu özel gününde onlara eşlik ederek sevinçlerine ortak oldu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı 'Uyum Eğitimi' projesi çerçevesinde, okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum süreci bir hafta sürecek ve 8 Eylül’de tamamlanacak.

UYUM EĞİTİMİ PROJESİ
Çocuklarının okula başlamasının mutluluğunu dile getiren veliler, heyecanlarını paylaştı. Öğrencilerden Aysima Kaynar ise, 'Okula başladım, çok mutluyum.' dedi.








