Edirne'de ilkokul birinci sınıflar ders başı yaptı
- 5 / 1
2025-2026 eğitim-öğretim yılı öncesinde Edirne’de uyum programı kapsamında ilkokul birinci sınıf öğrencileri ders başı yaptı. Şehit Asım İlkokulu’nda gerçekleştirilen programda minik öğrenciler, velileriyle birlikte heyecanla sınıflarına girdi.
- 5 / 2
Yeni formaları ve önlükleriyle okula gelen öğrenciler, öğretmenleri ve yeni arkadaşlarıyla tanışmanın mutluluğunu yaşadı. Veliler de çocuklarının bu özel gününde onlara eşlik ederek sevinçlerine ortak oldu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı 'Uyum Eğitimi' projesi çerçevesinde, okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum süreci bir hafta sürecek ve 8 Eylül’de tamamlanacak.
- 5 / 3
Çocuklarının okula başlamasının mutluluğunu dile getiren veliler, heyecanlarını paylaştı. Öğrencilerden Aysima Kaynar ise, 'Okula başladım, çok mutluyum.' dedi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 00:39Avrupa hava yollarından jet yakıtı krizi alarmı: Acil önlem istiyorlar!
- 00:29AB'de jet yakıtı tedarikinde endişeler artıyor
- 00:20Kahramanmaraş Jandarmasından Nefes Kesen 3 Aylık Operasyon: Silahlar ve Uyuşturucu Ele Geçirildi, 275 Kişi Tutuklandı
- 00:10Culebra Yarması: Dağları aşarak okyanusları birleştiren mühendislik harikası
- 00:00Mehmet Şimşek Washington'da: Dev finans kuruluşlarıyla kritik zirveler ve dev proje anlaşması!









