Duvarlar yıkılırken bile oyunlarına devam eden kahvehaneciler pes etmedi!

Bursa'da bir kahvehanede duvarlar yıkılmaya başlasa da oyunlarına devam eden vatandaşlar pes etmedi. Olayda yaralanan olmazken maddi hasar oluştu.Duvarlar yıkılırken bile oyunlarına devam eden kahvehaneciler pes etmedi!
Bursa'nın Sırameşeler Mahallesi'nde bulunan bir kahvehanede yaşanan akılalmaz olayda, içeride oyun oynayan vatandaşlar, mekanın duvarları yıkılmaya başlasa bile masalarından kalkmadı.

ÇÖKEN DUVARLAR ALDIRMADILAR
Ormanlar Yolu üzerindeki kahvehanede, oyun keyfi sürerken mekanın duvarlarında beklenmedik bir çökme meydana geldi. Ancak bu durum, masada oturanların oyunlarını bırakmasına neden olmadı. Vatandaşların bu soğukkanlılığı, cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde net bir şekilde görüldü.

KISA SÜRELİ PANİK VE MADDi HASAR
Olay sırasında çevrede kısa süreli bir panik yaşanırken, çekilen görüntülerde duvar parçalarının döküldüğü ve içeridekilerin sarsılmaz bir şekilde oyunlarına devam ettiği anlar kaydedildi. Olayda şans eseri yaralanan kimse olmazken, kahvehanede maddi hasar oluştuğu bildirildi.
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor




