SPOR
Yayınlanma : 09 Aralık 2025 14:31
Dünya şampiyonu Zehra Gemi'yi mahallesinde coşkulu karşılama!

Milli dartçı Zehra Gemi, İngiltere'de dünya şampiyonu olduktan sonra Denizli'deki mahallesinde görkemli bir törenle karşılandı. Rakibini 3-0 yenerek altın madalyayı kazandı.Dünya şampiyonu Zehra Gemi'yi mahallesinde coşkulu karşılama!
İngiltere'de düzenlenen WDF Kızlar Dünya Dart Şampiyonası'nda zafere ulaşan Denizlili milli sporcu Zehra Gemi, memleketine döndüğünde büyük bir coşkuyla karşılandı.

84 ÜLKEDEN KATILAN SPORCULAR ARASINDA ZİRVEDE
84 ülkenin en iyi sporcularının yarıştığı şampiyonanın finalinde Gemi, İrlandalı rakibi Rebecca Allen'ı 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek altın madalyayı Türkiye'ye getirmeyi başardı. Bu büyük başarı, ülkesini gururlandırdı.

MEMLEKETİNDE TÖRENLE KARŞILANDI
Denizli'nin Pamukkale ilçesi Gökpınar Mahallesi'nde ikamet eden Zehra Gemi, şampiyonluk dönüşünde mahalle sakinleri tarafından meşaleler, konfetiler ve çiçeklerle donatılmış bir törenle karşılandı. Duygusal anların yaşandığı karşılama töreninde İstiklal Marşı okundu ve Gemi tebrikleri kabul etti.




