İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 3 katlı bir elektronik fabrikasında, gece saatlerinde büyük bir yangın çıktı.

YANGIN ANİDEN PATLAK VERDİ
Yangın, saat 01.00 civarında, Ümraniye ilçesindeki elektrik fabrikasında nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı başladı. Alevler kısa sürede binanın büyük bir kısmını sararken, dumanlar gökyüzünü kapladı. Durumu fark eden çevre sakinleri, hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

ÇOK SAYIDA İTFAİYE EKİBİ SEVK EDİLDİ
Olay yerine Ümraniye, Ataşehir, Çekmeköy ve çevre ilçelerden yoğun sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Ekipler, fabrikadan yükselen alevlere karşı yaklaşık 3 saatlik bir mücadele sonucunda yangını kontrol altına almayı başardı. Yangın nedeniyle fabrikada büyük hasar oluşurken, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı bildirildi.








