SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Cumhuriyetimizin 102. yılı sebebiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, Cumhuriyetin bağımsızlığımızın simgesi olduğunu vurguladı.
CUMHURİYETİMİZİN DEĞERİ
Dr. Kileci, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde, büyük bir inanç ve kararlılıkla neleri başarabileceğinin örneği olduğunu belirtti. Gazi Mustafa Kemal Atatürkün liderliğinde gerçekleşen bağımsızlık mücadelesinin ardından Cumhuriyetin ilan edildiğini hatırlattı.
GELECEĞE UZANAN BİR ÇINAR
Cumhuriyetin, azimle kaleme alınan destanın en değerli hazinesi olduğunu ifade eden Dr. Kileci, Cumhuriyetimizin 102. yılına ulaşmasının bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi. Mesajının sonunda, Cumhuriyetimizin teminatı olan şehitlerimizi rahmetle anarak, Ne mutlu Türküm diyene diyerek sözlerini sonlandırdı.








