Dolarda 250. yıl dönümüne özel imza uygulaması

ABD Hazine Bakanlığı, ülkenin 250. kuruluş yıl dönümü için yeni banknotlarda Başkan Trump’ın imzasını ekleyeceğini duyurdu.Dolarda 250. yıl dönümüne özel imza uygulaması
ABD Hazine Bakanlığı, ülkenin 250. kuruluş yıl dönümünü kutlamak amacıyla yeni bir uygulama başlattı. Bu özel uygulama ile birlikte, yeni basılacak kağıt paralarda Başkan Donald Trump’ın imzasının yer alacağı duyuruldu.

İLK KEZ BİR BAŞKANIN İMZASI
Bakanlıktan yapılan açıklamada, ABD tarihinde görevde bulunan bir başkanın imzasının doğrudan banknotlara ekleneceği ifade edildi. Yeni düzenlemeyle, Trump’ın imzası Hazine Bakanı’nın imzasıyla birlikte dolar banknotlarında yer alacak.

ÖZEL BİR ADIM OLARAK GÖRÜLÜYOR
Bu uygulamanın, ABD’nin 250. kuruluş yıl dönümünü simgeleyen özel bir adım olduğu belirtildi. Yeni banknotların bu çerçevede tedavüle çıkarılacağı bilgisi verildi. ABD Hazine Bakanı Scott Bessent, Trump liderliğinde ülkenin ekonomik gücünün ve doların küresel hakimiyetinin pekiştiğini savundu.
- 18:50Nilüfer bayramda da temizlik ve hijyen için sahadaydı
- 18:32Osmaniye'de heyelan felaketi: 6 tır zarar gördü
- 18:20Avrasya Liderleri Astana'da Buluştu: Ticaret ve Teknolojik İşbirliği Masadaydı
- 18:19Avrasya Liderleri Astana'da Buluştu: Ticaret ve Teknolojik İşbirliği Masadaydı
- 18:11Trump, İran ile ilgili nihai karar için Beyaz Saray'da toplanıyor





