ASAYİŞ
Yayınlanma : 01 Ağustos 2025 08:59

Diyarbakır'da 'Fren Operasyonu': 11 şüpheli tutuklandı

Diyarbakır'da 'Fren Operasyonu': 11 şüpheli tutuklandı
Diyarbakır'da düzenlenen 'Fren Operasyonu'nda, farklı suçlardan aranan 11 şüpheli yakalanarak tutuklandı.
Diyarbakır'da 'Fren Operasyonu': 11 şüpheli tutuklandı

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde hırsızlık olaylarına yönelik 'Fren Operasyonu' düzenledi.

teknik yapı

SOSYAL MEDYA CANLI YAYINI SIRASINDA SOYGUN

Operasyon kapsamında, bir vatandaşın sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın sırasında habersizce soyulduğu olayı da aydınlatıldı. Polis ekipleri, görüntülerdeki şahsın kimliğini ve adresini kısa sürede tespit ederek, saklandığı evde yakaladı. Başka bir hırsızlık olayında ise, sessizce hareket etmek için ayakkabılarını çıkaran ve iş yerinden hırsızlık yapan şahıs, kameralara yakalandı. Polis, hırsızın Anzele Parkı'ndaki süs havuzunda yüzerken, çaldığı paralarla suçüstü yakaladı.

24 YIL HAPİS CEZASI OLAN FIRARİ YAKALANDI

Ayrıca, hakkında 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve uzun süredir firarda olan bir şahıs da operasyon kapsamında yakalandı. Toplamda farklı suçlara karışan 11 şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı.