Diyarbakır'da çocuk köy şenlikleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ergani ve çevre ilçelerde 'Çocuk Köy Şenlikleri' düzenliyor. Kültür sanat atölyeleri ve tiyatro gösterilerinden oluşan etkinlikler, 23 Temmuz'da başlayıp 16 Ağustos'ta sona erecek.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilinde çocukların eğlenceli vakit geçirmesi amacıyla Ergani ilçesine bağlı Şölen, Ahmetli, Salihli, Selman ve Sincik mahallelerinde 'Çocuk Köy Şenlikleri' düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikler, kültür sanat atölyeleri ve tiyatro gösterimlerinden oluşuyor.

ERGANİ İLÇESİNDE YOĞUN KATILIM
23 Temmuz’da Kulp ilçesine bağlı Akbulak Mahallesi’nde başlayan şenlikler, Ergani ilçesinde 28 Temmuz’da Ahmetli’de başlayarak Şölen, Salihli, Selman ve Sincik mahallelerinde devam etti. Etkinlikler, 20 farklı noktada gerçekleştirilecek.

ETKİNLİKLERİN DEVAMI
Hani, Lice, Bismil ve Çınar ilçelerindeki çeşitli mahallelerde 6-14 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan şenlikler, 16 Ağustos’ta Lice ilçe merkezinde yapılacak atölye ve tiyatro gösterimiyle sona erecek.
- 12:17Datça'da kadın üreticilerden çağla turşusu ile ekonomik hamle
- 12:1323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu 18 Nisan’da Oasıs Bodrum’da
- 12:08Çin'in maden iştahı kabardı: Türkiye'nin maden ihracatında rekor artış!
- 11:48Karşıyaka fırtınası esiyor: 4 maçta 3 kez rakip fileler 5 kez havalandı!
- 11:39Karşıyakalı Michal Sokolowski, haftanın 5’ine seçildi



