GÜNDEM
Yayınlanma : 01 Şubat 2026 19:39

Diş hastanesine sürpriz ekleme: Okuma salonu hizmete girdi

Diş hastanesine sürpriz ekleme: Okuma salonu hizmete girdi
Kayseri'de Erciyes Üniversitesi Diş Hastanesi Ek Binası'na, Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 bini aşkın kitapla donatılmış bir okuma salonu açıldı. Salon, hastalar ve ziyaretçiler için hizmet verecek.
Diş hastanesine sürpriz ekleme: Okuma salonu hizmete girdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hastanesi Ek Binası'na bir okuma salonu kazandırılması talimatını verdi. Bu talimatla birlikte hastanenin ek binasına 4 bini aşkın kitapla donatılmış modern bir okuma salonu kuruldu.

sempati mobilya

Hastalar ve Ziyaretçiler İçin Kitap Keyfi

Başkan Büyükkılıç, sağlık hizmetlerinin yanı sıra eğitim ve öğretime de önem verdiklerini belirterek, okuma salonunun eksik kalmaması için harekete geçtiklerini ifade etti. "Burası eksik kalmasın dedik ve üzerimize düşeni yaptık" diyen Büyükkılıç, bu güzel dokunuşun şehre ve üniversiteye hayırlı olmasını diledi.

4 Bin Kitaplık Zengin Koleksiyon

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şefi Maide Olgun, okuma salonunun hastanenin yeni hizmet binasında yer aldığını ve içinde 4 binin üzerinde kitap bulunduğunu belirtti. Okuma salonunun hastaneyi ziyaret eden tüm ziyaretçilerin kitap okuma ve ödünç alma işlemlerini yapabileceği bir alan sunduğunu ekledi.