Dilan Çıtak polisleri tehdit etti: 'Soyadımı görünce kenara çek dedi'

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, polis kontrolü sırasında kamyonetini polislerin üzerine sürerek kaçmaya çalıştı ve gözaltına alındı. Çıtak, TikTok üzerinden yaptığı canlı yayında olayla ilgili tepkisini dile getirdi.
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, polis ekiplerinin durdurma girişimine karşı direndi ve kamyonetini polislerin üzerine sürdü. Emniyet şeridinde seyir halindeyken ehliyet ve ruhsat kontrolü sırasında aracını yeniden çalıştırarak kaçmaya çalıştığı belirtiliyor. 'Dur' ihtarına uymayan Çıtak'ın, bir polis memurunu aracının altına aldığı iddia edildi. Polis memuru önce silahını çekti, ardından havaya uyarı ateşi açtı.

POLİS ÜZERİNE ARACIN SÜRÜLDÜĞÜ İDDİASI
Başka bir araca binerek kaçmaya çalıştıktan sonra geri dönüp kendisini kamyonetine kilitleyen Çıtak, TikTok hesabından canlı yayın yaparak olayla ilgili tepkisini dile getirdi. Çıtak, 'Soyadımı görünce 'Kenara çek' dedi. Bu iyi niyet mi şimdi? Ben Ayşe, Fatma olsam bunu yapacak mıydı?' diyerek tepki gösterdi. Gözaltına alınan şarkıcı hakkında soruşturma başlatıldı.
DAHA ÖNCE DE BENZER OLAYLAR YAŞANMIŞTI
Çıtak'ın daha önce bir uçakta kendisini uyaran kabin memuruyla tartıştığı ve olaya müdahale eden polis memuruna 'Seni yerler koçum' şeklinde tehditlerde bulunduğu da öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
- 23:11ABD-İran barışırsa hangi yatırım araçları fırlayacak? Uzmanlar uyardı!
- 23:02Bilim kurgu gerçek oldu: Havadan su üreten ceket geliştirildi
- 22:52Kene şüphesi yürekleri dağladı: Beyşehir'de bir can kaybı daha
- 22:42Eskişehir-Afyonkarahisar yolunda feci kaza: 4 yaralı, 2'si ağır
- 22:31Hindistan'da askeri kargo uçağı yere çakıldı: 7 can kaybı!



