Dikili'de Sağlıkta Yeni Dönem: Modern Devlet Hastanesi 1 Mart'ta Açılıyor!

İzmir'in Dikili ilçesinde 75 yataklı modern devlet hastanesi, 1 Mart 2026'da hizmete açılıyor. Diyaliz merkezi, tomografi cihazı ve yeni branş hekimleriyle bölge halkının sağlık hizmetlerine erişimi güçlenecek.
İzmir'in Dikili ilçesinde yapımı tamamlanan 75 yataklı modern Dikili Devlet Hastanesi, 1 Mart 2026 tarihi itibarıyla bölge halkının hizmetine giriyor. Hastane, diyaliz merkezi, son teknoloji tıbbi cihazları ve uzman kadrosuyla sağlık hizmetlerinde önemli bir iyileşme vadediyor.

Diyaliz Merkezi ve Gelişmiş Teşhis İmkanları
Hastane bünyesinde yer alan diyaliz merkezi, kronik böbrek hastaları için büyük bir kolaylık sağlayacak. Tomografi cihazının da hizmete girmesiyle birlikte teşhis süreçleri hızlanacak ve hastaların başka merkezlere sevk edilme ihtiyacı azalacak. Yoğun bakım, fizik tedavi ve palyatif bakım üniteleri de bölge halkına kesintisiz sağlık hizmeti sunulmasını güvence altına alıyor.

Son Teknoloji Cihazlar ve Yeni Hekim Atamaları
Ameliyathaneler, ortopedi ve diğer branşlar için en son teknolojiye sahip cihazlarla donatılan hastanede, açılışla birlikte yeni branş hekim atamaları da yapılacak. Bu sayede hizmet kalitesinin daha da artırılması hedefleniyor. Yetkililer, Dikili ve çevresindeki vatandaşların en kaliteli sağlık hizmetine erişimini sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Hastanenin modern cihazları, uzman kadrosu ve kapsamlı servisleriyle bölge halkına uzun vadeli ve güvenilir sağlık hizmeti sunması bekleniyor.
- 12:27Köyceğiz BİLSEM'den sanat alanında üç bildiri kabul edildi
- 12:17Datça'da kadın üreticilerden çağla turşusu ile ekonomik hamle
- 12:1323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu 18 Nisan’da Oasıs Bodrum’da
- 12:08Çin'in maden iştahı kabardı: Türkiye'nin maden ihracatında rekor artış!
- 11:58CHP il başkanları: Saldırılara karşı kenetlendik, iktidara yürüyeceğiz




