SPOR
Yayınlanma : 13 Mart 2026 13:26

Denizlili para okçu Abdullah Yorulmaz, Türkiye şampiyonu oldu

Denizlili para okçu Abdullah Yorulmaz, Türkiye şampiyonu oldu
Denizlili sporcu Abdullah Yorulmaz, Para Okçuluk Türkiye Kupası'nda Türkiye Şampiyonu olarak çifte şampiyonluk elde etti.

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Para Okçuluk Türkiye Kupası (TSP-1) yarışmasında, Para Makaralı Yay Erkek kategorisinde yarışan Denizlili sporcu Abdullah Yorulmaz, Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösterdi.

teknik yapı

ÇİFTE ŞAMPİYONLUK HAZINESİ

Takımlarda da Para Makaralı Yay Karışık Takım kategorisinde yarışan Yorulmaz, bu alanda da birincilik elde ederek çifte şampiyonluk yaşadı. Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun açıklamalarına göre, Antalya 100. Yıl Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonda toplamda 10 kategoride madalyalar dağıtıldı.

09-10 Mart 2026 tarihlerinde düzenlenen bu yarışmalarda, Denizli'yi başarıyla temsil eden Abdullah Yorulmaz, elde ettiği bu önemli başarı ile para okçuluk branşında ilimizin yükselen performansını bir kez daha gözler önüne serdi. Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Erdoğan, Abdullah Yorulmaz'ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.