Başkan Büyükkılıç'tan şehit aileleri ve gazilere iftar sofrasında anlamlı buluşma

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında buluşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Milli değerlere bağlılığın önemini vurgulayan Büyükkılıç, Mehmet Akif Ersoy'u andı.Başkan Büyükkılıç'tan şehit aileleri ve gazilere iftar sofrasında anlamlı buluşma
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği iftar programında şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarıyla bir araya gelerek Ramazan'ın bereketini paylaştı.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu
Kayseri Polisevi'nde gerçekleşen iftar programına Vali Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Hasan Volkan Güleryüz, Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Osman Yıldız, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve çok sayıda şehit ailesi, gazi ve yakını katıldı. Başkan Büyükkılıç, misafirlerine hitaben 'iyi ki varsınız' diyerek onlarla bir arada olmaktan duyduğu onur ve mutluluğu dile getirdi. Ramazan Bayramı'nı huzur içinde karşılamak için dua ettiğini belirten Büyükkılıç, dünya gündemine de değinerek birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemine dikkat çekti.

Milli Değerlere Sahip Çıkma Çağrısı
Konuşmasında ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine, devletine ve dinine bağlı bir yaşam sürmenin ve bu değerlere sahip çıkmanın olmazsa olmaz olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 105. yıl dönümü vesilesiyle İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle andı.
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı




