Denizli'deki kauçuk fabrikasında yangın kontrol altına alındı

Denizli'deki kauçuk fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı. Yangın sonrası hasar büyük.Denizli'deki kauçuk fabrikasında yangın kontrol altına alındı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir kauçuk fabrikasında meydana gelen yangın, kimyasal maddelerin tutuşması nedeniyle kısa sürede büyüdü. İtfaiye ekipleri, yoğun bir müdahale ile yangını kontrol altına almayı başardı.

3 SAAT SÜREN MÜDAHALE
Yangının büyümesi üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, 3 saat süren yoğun bir çalışma ile alevleri kontrol altına aldı. Kimyasal yangınlara özel köpükler ve su takviyesi kullanılarak alevlerin önüne geçildi. Yangının ardından, iç kısımlarda yeniden bir parlama yaşanmaması için soğutma çalışmaları başlatıldı.

HASAR VE GÖRÜNTÜLER
Fabrikada meydana gelen hasarın büyüklüğü, yapılan havadan drone görüntüleme ile kaydedildi. Çekilen görüntülerde, fabrikada büyük oranda maddi hasar oluştuğu ve yangın sonrası alanın siyah küllerle kaplandığı görüldü. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.
- 19:16ABD'de benzin fiyatları cep yakıyor: Sürücüler kara kara düşünüyor
- 19:06Emekli maaşında büyük değişim: Kulislerde en düşük rakamlar konuşuluyor
- 18:57Sivrisinek istilasına karşı İncirliova'da gece operasyonu: Başkan Kaya 'Rahat bir yaz için sahadayız
- 18:47Burhaniyeli öğrencilerin robot takımı, uluslararası arenada başarı elde etti
- 18:38Erdoğan Mardin'den seslendi: Güneş enerjisi santrali açılışı canlı yayında




