Düzenleme : 01 Eylül 2025 10:52
Denizli'de yangın kontrol altında: Bölmekaya Mahallesi'nde tahliyeler yapıldı

Denizli'nin Buldan ilçesinde 5 gündür süren yangın, Bölmekaya Mahallesi'ne ulaşarak tahliyelere neden oldu. Yoğun müdahaleler sonucu yangın kontrol altına alınırken, evlerde sadece küçük çaplı hasarlar olduğu tespit edildi.Denizli'de yangın kontrol altında: Bölmekaya Mahallesi'nde tahliyeler yapıldı
Denizli'nin Buldan ilçesinde 5 gündür devam eden yangın, rüzgarın etkisiyle Bölmekaya Mahallesi'ne kadar ulaştı. Yangın nedeniyle çevredeki vatandaşlar ve hayvanlar tahliye edildi. Yoğun müdahaleler sonucu yangın gece saatlerinde kontrol altına alındı ve evlerde önemli bir hasar oluşmadı.

YANGIN BÖLMEKAYA MAHALLESİ'NE ULAŞTI
4. gününde şiddetlenen yangın, Buldan'ın Bölmekaya Mahallesi'ni tehdit etti. Polis, jandarma ve komando ekipleri bölgedeki vatandaşların ve hayvanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağladı. Helikopterler, arazözler, itfaiye ekipleri, TOMA araçları ve çok sayıda personel yangına müdahale etti. Dumandan etkilenenler ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

VALİ COŞKUN ZİYARETTE BULUNDU
Yangının kontrol altına alınmasının ardından Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Bölmekaya Mahallesi'nde incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla görüştü. Vali Coşkun, bölgedeki durumu değerlendirdi ve yangınla mücadele çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Bölge sakinlerinden Erdal Kara, yangının ormanları ve yaşam alanlarını etkilediğini belirterek, 'Ciğerlerimiz yandı, oksijensiz kaldık artık' dedi. Kara, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sayesinde evlerde sadece küçük çaplı hasarlar olduğunu ve can kaybının yaşanmadığını söyledi.



- 08:58İran petrolüne ABD'den şok karar: Satış izni uzatılmıyor!
- 08:47Altın yatırımcılarını tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor
- 08:37Oyuncu Wilma Elles, mobilya firmasına 600 bin TL'lik dava açtı: Fotoğrafları izinsiz kullanılmış!
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı



