Denizli'de kan donduran otobüs kazası: Selendili şoför de alevler içinde can verdi

Denizli'de yolcu otobüsünün bariyerlere çarpıp alev almasıyla 8 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler arasında Selendili otobüs şoförü Mustafa Fevzi Merdun da bulunuyor. 33 yaralının tedavisi sürüyor.
Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği korkunç otobüs faciasında, Manisa'nın Selendi ilçesi nüfusuna kayıtlı otobüs şoförü Mustafa Fevzi Merdun'un da alevler arasında can verdiği ortaya çıktı.
AYDIN-DENİZLİ OTOYOLÜ'NDE BEKLENMEDİK KABUS
Kaza, gece saatlerinde Aydın-Denizli Otoyolu'nun Tırkaz Mahallesi yakınlarında dehşet verici bir şekilde vuku buldu. İzmir-Antalya seferini yapan Pamukkale Turizm'e ait bir yolcu otobüsü, henüz belirlenemeyen bir sebeple sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Hızla bariyerlere çarpan otobüs, ardından alevler içinde kaldı. Olay yerine hızla intikal eden sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri, facianın boyutunu görünce seferber oldu.
8 CAN YANDI, 33 YARALI VAR
Bu trajik kazada, biri bebek olmak üzere toplam 8 vatandaşımız hayatını kaybetti. Olay yerinden kurtarılan 33 yaralı ise derhal çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden otobüs şoförü Mustafa Fevzi Merdun'un 50 yaşında, evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Selendi nüfusuna kayıtlı Merdun'un vefat haberi, ailesini, yakınlarını ve memleketini derin bir yasa boğdu. Merdun'un cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından Selendi'de toprağa verileceği belirtildi. Diğer hayatını kaybeden vatandaşların kimlik tespiti ve otopsi işlemleri için Denizli Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı bildirildi. Kazanın nedenine ilişkin soruşturma ise titizlikle devam ediyor.
- 17:06Bursa'da yol kavgası: 4 kişi bıçakla yaralandı, bir polis memuru da etkilenerek yaralandı
- 17:00Fethiye'de kayıp müdür yardımcısı için dev arama: Müzisyen kimliğiyle de tanınıyordu
- 16:53Norveç'te bulunan nadide altın yüzüğün sırları gün yüzüne çıktı
- 16:39Dünyanın en uzun karayolu tüneli hizmete girdi
- 16:30Terme'de yaz başlıyor: Karadeniz'in en renkli etkinlikleri bir ay sürecek






