Denizli'de 15 Yaşındaki Engelli Çocuk Kayıp: Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde dün öğle saatlerinde kaybolan 15 yaşındaki engelli H.B. isimli çocuktan bir gündür haber alınamıyor. AFAD, AKUT ve Jandarma ekipleri, çocuğun son görüldüğü Gölemezli Mahallesi'nde yoğun arama çalışmaları yürütüyor.
Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Gölemezli Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde kaybolan 15 yaşındaki engelli bir çocuk için arama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ailesinin verdiği bilgiye göre, çocuk saat 13.00 sıralarında evden ayrılmış ve Tepeköy mevkii yönüne doğru gitmişti. Çocuktan haber alamayan aile, durumu hemen 112 ekiplerine bildirdi.

GENİŞ ÇAPLI ARAMA KURTARMA OPERASYONU
Kayıp çocuğun engelli olduğu öğrenildi. Bu durum üzerine AFAD, AKUT, çeşitli STK'lar ve Jandarma ekipleri, bölgede geniş çaplı bir arama kurtarma operasyonu başlattı. Ekipler, çocuğun son görüldüğü Gölemezli Mahallesi'ne yoğunlaştı.

TARIM İŞÇİSİ AİLENİN ÇOCUĞU
Kayıp çocuk, Pamukkale'de tarım işçiliği yapan bir ailenin çocuğu olan 15 yaşındaki H.B. olarak belirlendi. Arama çalışmaları, bir gündür devam ediyor ve çocuğun bulunması için tüm imkanlar seferber edilmiş durumda.
- 13:16Göztepe, evinde galip gelemiyor: İki aydır 3 puan sevinci yok
- 13:06ABD'den Türkiye'ye tarihi iade: Smyrna'nın kayıp heykeli yuvasına döndü!
- 12:56Altekma, İstanbul Gençlik ile rövanş için sahaya çıkıyor
- 12:47EGİAD'dan iş dünyasına yapay zeka hamlesi: Teoriden pratiğe geçiş!
- 12:37İzmir'de kentsel dönüşüm mağdurları, CHP yönetimini protesto etti



